Kiireettömän kesäpäivän illallinen

https://www.kitchentime.fi/fi/k/keittiokoneet/sous-videsous-vide on oivallinen tapa valmistaa suussa sulavaa ruokaa ja se sopii täydellisesti kiireettömiin kesäpäiviin. Sitä varten tarvitaan ainakin vakuumipakkaus, vesihaude ja sirkulaattori sekä hieman tietotaitoa menetelmästä. Raaka-aineiden tulee olla laadukkaita ja ruuan valmistajan noudattaa tarkoin kypsennysmenetelmään liittyviä lämpötilaohjeita. Ruuan valmistuminen herkulliseksi tyhjiössä, matalassa lämpötilassa voi kestää tunteja, ja tässäpä muutama vinkki, mitä tehdä illallista odotellessa. Hölkkää Töölönlahden ympäri kymmenen kertaa. Tai ota raitiovaunu keskustaan ja katsele design-putiikkien näyteikkunoita. Pyöräile maauimalaan ja ui kilometrin matka. Käy kuuntelemassa kamariorkesteria, oopperaan et ehkä ihan ehdi. Mene kaupunginosafestareille tai kolua läpi pari kirpputoria. Tarkista kaupunkiviljelypalstan porkkanat ja perunat ja muista ottaa mukaan muutama kesäkukka illallispöytää koristamaan. Istahda kahvilaan ja hoida päivän sähköpostit tai istuskele vain rauhassa merenrannalla ja katsele lähteviä ja saapuvia laivoja. Kotiin palatessa rappukäytävään kantautuukin jo valloittava tuoksu ja oven läpi kuuluu iloista puheen sorinaa. Kukat maljakkoon, käsien pesu ja voit istahtaa illallispöytään nauttimaan.

(Visited 1 times, 1 visits today)